moarte-3

De ce să accepți ce vrea strada?

Recunosc, după ce am văzut câți oameni au votat PSD-ul am început să am din nou încredere că ar putea. Am crezut că nu vor mai fi ca Ponta și că nu vor mai ceda, indiferent ce decizii ar lua. Nu vreau ca politicienii să cedeze doar pentru că așa dorește o mână de oameni. De câte ori a renunțat Băsescu? Niciodată! Nimic nu ați învățat. V-am susținut independent, pentru că am vrut și am crezut în voi. Nu mi-a plăcut Liviu Dragnea, dar apoi am văzut sclipirea în el. În schimb, recunosc, mi-a plăcut Sorin Grindeanu.

Nu, nu voi ieși nici în stradă contra lor, pentru că nu am de ce. Dar s-a dus dracu’ susținerea mea. Rămân absentă ca și până acum. Vă e frică de DNA? Atunci românilor simpli cum le-o fi? Dacă voi dați semne de slăbiciune în fața unei idioate, ceilalți ce să mai facă? Să fugim toți ca Ghiță?

Unde era strada când au murit bebelușii?

De ce nu ați ieșit să țipați și la Cioloș când tot mureau copii prin spitale? Minunatul Cioloș a furat mai mult de la noi decât ați fi putut voi să dați, oriunde ați fi angajați.

De ce strada e formată doar din corporatiști?

Probabil  că și dacă aș răspunde, tot aia ar fi.

Nu sunt dezamăgită de Iohannis că de la el n-am avut niciodată vreo așteptare, dar sunt dezamăgită că ați trădat votul a mii de oameni. Ce să fac, mă felicit încă o dată că nu v-am votat, dar asta nu înseamnă că nu mi-ați lăsat un gust amar.

Written by Oana Mujea