Via Florin Chilian, documentul complet îl citiți în Luju.ro. 

Mai întâi citez ce a spus Chilian: “In in Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia nu au putut face asta!
Planul Minerva si 140.000 de tineri romani care sunt platiti sa lupte impotriva romanilor.
în vara lui 2012 când ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, anunța că un grup de ambasade finanțează 140.000 de tineri care vor lupta împotriva corupției. Tinerii au fost introduși în programul Restart Romania și urmau să susțină instituțiile de forță.
Document datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV.
Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. Cererea este una imperativă.
“După părerea mea este o bucată din planul Minerva, de care am mai vorbit. Este vorba despre preluarea controlului asupra României. Acest lucru s-a încercat și în Polonia sau Ungaria, dar acolo a existat o opoziție puternică” a spus jurnalistul Răzvan Savaliuc.”

Și, la drept vorbind, asta de la mine citire, îmi e silă. Nu că de guvernanții noștri nu mi-ar fi. Sunteți o mocirlă, una din care nu mai știți nici voi cum să ieșiți, dar mai rău de atât e că ne-ați făcut colonia #Rezist. Da, firește, nu vă plac ăia de gândesc cu mintea lor, dar văd că acum nu vă mai plac nici când gândesc cu mintea altora.

E bine… în proiectul Minerva suntem… e bine. Și asta chiar doar la noi se întâmplă, pentru că suntem unicii care ne lăsăm călcați în picioare de Uniunea Europeană.

Ăștia suntem, o șleată de manipulați. Să trăiți bine, ce să mai zic?

Written by Oana Mujea