Tu, om normal, cu o oarecare minte, de ce ai apăra o instituție a statului care face abuz în serviciu cât altele în zeci de ani?

Da, înțeleg că unii protestați că v-ați născut anti PSD, corect și eu m-am născut anti ceva, probabil, ceea ce chiar pot înțelege. Înțeleg că o altă parte din protestatari au pierdut slujbe și multe altele tot din cauza PSD, bun, dar ce nu înțelegeți voi, cei care o fac din credință, firește, este că de fapt și de drept ajutați DNA-ul să facă în continuare abuzuri.

Sunteți înverșunați, înfierați, înnebuniți de-a dreptul de răutate. Mă rog, nervii voștri, nu ai mei.

Iar nu înțeleg cum de vouă vi se tot permite “mitinguri” – care au început ca spontane – neautorizate și vi se mai dau și jandarmi să vă păzească. 

protest_iohannis_14999400

Dar cu copiii ce aveți?

Ieșiți și bine faceți, e dreptul oricui prin democrație – dar nu vă culcați pe o ureche că și Revoluția a fost orchestrată – dar de ce cărați copiii după voi? Asta chiar nu pricep. Așa îi creșteți? În ură? Bravo. Să nu vă mirați când vor deveni “ultrași”. Voi îi învățați.

Vecinul meu care ascultă manele de ce dracu’ nu e la protest să mă scutească?

Da, chiar așa. Dacă m-aș prinde și care e ăla l-aș ruga eu să se plimbe prin piață, nu de alta dar am constatat că îmi convine când oamenii sunt plecați la manifestații.

De ce vi se pare normal ca oamenii ăia de la RTV să fie anchetați de DNA?

Amici chiar aș vrea o explicație. Ce e normal în asta? Nu ai voie să vorbești despre procurori la TV? Nu ai voie să dai înregistrări cu Ghiță? Scuzat să-mi fie dar asta nu seamănă, măcar puțin, cu ideea de comunism? Probabil că nu. Democrația pentru unii dintre voi înseamnă “DNA să vină să vă ia”. Normal, foarte normal. 

Voi m-ați făcut să țin cu niște oameni pe care nu i-am vrut acolo.

Da, m-ați făcut să urăsc tot ce înseamnă PNL-USR. Nu e vina mea și nici nu va fi vreodată. 

PSD, dacă te lași eu vin și dau foc la GUVERN! 

Written by Oana Mujea