Lactate-Bradet

Să vă explic pe puncte:

  1. De când am citit cele câteva titluri de pe facebook nu am crezut asta. Mi-a trecut imediat prin minte “După o lună au găsit drept vinovați o altă firmă românească pe care să o dea unor străini, o altă ramură a economiei noastre care se vrea distrusă”. Nu sunt fan lactate, dar dacă oamenii ăștia scapă o să cumpăr numai în ciuda celor care au vrut s-o detroneze. FĂCĂTURĂ.
  2. Nu, nu m-am uitat la știri, n-am citit ziare, nu am stat să mut de pe un post pe altul pentru a vedea comentarii abjecte – dacă au fost – și să rămân tot la aceeași părere. Brădetul ne ucide copiii. Hai, sictir! Mai bine spuneți adevărul! Care ar fi adevărul? S-a ajuns la concluzia că bebelușii aveau e coli, ceea ce înseamnă că au fost tratați corect, doar că ei nu au fost tratați corect, logica sfidând chiar și gravitatea, se pare că nu a fost e coli.
  3. Se face o campanie împotriva firmelor românești profitând de o tragedie sau alta sub schema ilogică “dacă ai noștrii nu sunt în stare, să aibă parte străinii de ea”, nu ar fi nici primul, nici ultimul caz din țara asta. Am distrus Făgărașul, acum ni s-a pus pe Brădet, dar adevărul adevărat nu vrem să-l scoatem la iveală ca să nu fim uciși de populație – firește că vorbeam în numele guvernanților și al doctorilor care au cam dat-o în bară.
  4. Cineva îmi spunea vara trecută, cu patos, că ăștia vor să distrugă tot ce înseamnă mic comerciant român. Atunci l-am privit sceptică și în gândul meu am spus “paranoic”, acum îi cer scuze.
  5. E normal ca părinții aceia să afle adevărul. E normal ca cei care au omorât copiii să dea socoteală, dar nu e normal să scoatem castanele din foc cu mâna altcuiva. Chiar nu își poate asuma nimeni nimic în țara asta? Chiar sunteți atât de plini de voi și de perfecți? Ok, să îi distrugem și pe ăștia, oricum nu mai avem multe branduri românești, decât brandurile pe persoană fizică care nu aduc bani la buget.
  6. Cine, Doamne, iartă-mă, dă bebelușilor brânză oricum s-ar numi ea, la cutie?
  7. Într-o lume normală, așa cum a spus și Victor Ciutacu, acum era răscoală. O lume normală în care noi nu o să mai apucăm să trăim. Am vândut fiecare părticică din țara asta, ce e drept, mai avem câte ceva de vânzare așa că să-i dăm drumul.
  8. Puteți să înjurați cât vreți, cine are ochi să vadă, vede, cine nu, rămâne înjurând. Dar să nu vi se deschidă ochii într-o zi și să vă dați seama că trăiți doar printre străini, că munciți pentru ei și că ați ajuns oi la stăpân. Halal!
Written by Oana Mujea