1327776214_2039_FT75665_guvernul_caricatura_558x480_zpspagtwxzl

 

Da, recunosc, prefer dictatura decât această falsă democrație, adică socialism pe înțelesul românului. Tinerii frumoși și liberi, după ce și-au luat țara înapoi, nu prea am priceput ce au făcut cu ea? Adică chiar au făcut ceva? A, da, mă scuzați, avem președinte neamț și guvern de tehnocrați, adică o altă formă de hoție puțin mai blândă, să mă exprim plastic.

Nici asta n-ar fi problema. Dar ce dracu’ vor tehnocrații de fapt. Adică ei știu ce vor? Nu de alta, dar mie nu mi-a dat nici unul de înțeles că ar ști. Bieții oameni sunt atât de nedumeriți și atât de împinși de la spate de U.E și ONG-uri că nu mai știu pe ce lume trăiesc.

Lasă parlamentarii să dea legi pe care ei apoi le aprobă, încearcă să pară populari… dar să fim serioși cu fața lui Cioloș de Gollum, nu prea au cum. De câte ori îl văd la TV am impresia că vrea să-mi fure inelul.

Anticipate, neanticipate, președinte neamț, român sau ce o vrea el, guvern thenocrat, parlament tehnocrat, toată țara tehnocrată – de parcă ăia de au ieșit în stradă știu ce înseamnă asta – țara asta tot furată va fi de fiecare tehnocrat în parte care prin definiție ar trebui să fie apolitic și corect. Ei, dacă voi asta vedeți în actualul guvern – nu, nu scriu cu literă mare pentru că e un guvernaș și nu merită să apăs două taste – atunci mă bucur că sunt bătrână, prizonieră și nu mi-am luat țara înapoi. Oricum n-aș ști ce să fac cu ea, poate s-o fur și eu puțin că am și eu nevoie de mălai.

Written by Oana Mujea