dormit2

Da, nu o zic eu, normal că au zis-o cercetătorii britanici, dar de data asta sunt de acord cu ei, pentru că și argumentele sunt plauzibile. În primul rând o femeie gândește mai mult – ei au zis. Apoi, spre deosebire de un bărbat, o femeie nu numai că se poate gândi la mai multe lucruri în același timp, dar poate să și facă mai multe în același timp – iar asta ca exemplu deloc demn de o doamnă, dar auzit tot de la o doamnă :D, ce-mi place să mă repet, o femeie poate face sex și se poate gândi și la ce gătește mâine, dar și la ce carte va scrie (cred că asta n-ar fi trebuit s-o spun). Oricum, femeia pe lângă jobul pe care îl are și ea asemenea masculului, are grijă și de casă, pisică și copii – asta dacă are pisică, dacă nu sigur bărbatul din viața ei va găsi ceva cu care s-o împovăreze.

Na, acum mai puneți și faptul că femeia aia, oricare ar fi ea pe lume, mai are și alte nevoi, cum ar fi să citească, să se ducă la o cafea, să facă o plimbare, asta dacă mai are timp. Și o zi uneori e chiar prea scurtă, pe cuvânt de pionier.

Cercetătorii au spus că atât pentru femei cât și pentru bărbați sunt obligatorii cel puțin șapte ore de somn pe noapte. Dar o femeie care nu se odihnește corespunzător poate suferi următoarele efecte: îmbătrânire accelerată, irascibilitate și chiar depresii în forme avansate. Da, și apoi vă mai întrebați de ce sunt femeile nervoase. Păi mai dați-le și lor timp să se relaxeze, mai preluați și voi din sarcini. Mai lăsați-o să facă și ce vrea ea măcar o oră pe zi ocupându-vă voi de copil, mâncare sau plimbarea câinelui, pentru că dacă ea poate și puturosul de mascul e în stare. Și lăsați-mă cu textele alea că bărbații aduc bani în casă. Vă pot da “n” exemple pe pielea mea că nu o fac. Așa că… măcar puțin ajutor nu ar strica dacă nu vreți lângă voi o femeie depresivă. Ăsta fiind și unul dintre motivul numeroaselor despărțiri, până la urmă, spre deosebire de un bărbat, femeile se descurcă mai bine de unele singure. Vă asigur!

Written by Oana Mujea