Happy-Workplaces

 

Da știu, eu nici când sunt fericită nu sunt, dar azi am un zâmbet din ăla prost pe față. Cu toate că a fost o zi grea, dar a fost benefică. Mai întâi de toate vă recomand, mai ales dacă sunteți din Mioveni, o pagină de facebook prin care veți putea lua legătura cu cei de la Serviciile Edilitare Comunitare.  Dar nu numai, aș invita și presa să facă același lucru, din simplu motiv că Mioveniul e de șase-șapte ori mai sus decât Piteștiul, chiar dacă pare o mână de oraș este foarte bine gospodărit. Iar cei de la S.Ed.C sunt puși pe treabă și o fac bine.

În afară de asta vă recomand să mai citiți și voi ceva. Să mai faceți ceva care să vă bucure. Chiar dacă la sfârșitul zilei veți fi obosiți cu siguranță satisfacția o să vină și o să aveți așa, ca mine, un zâmbet de tâmpit pe chip.

Azi m-a întrebat un domn în toată firea ce să facă dacă e nefericit. I-am spus să facă ce simte în momentul ăla și a zâmbit. Nu știu dacă a făcut pentru că eu aveam treabă, dar faptul că i-am adus un zâmbet a fost un început de bucurie. Încet, încet lucrurile parcă vor să se așeze și tare îmi plac lucrurile așezate. Ador chestia asta. Da, da, obosită, dar zâmbetul e acolo. Și le mulțumesc colegelor mele de la audit pentru pizza, fără ea muream azi. Happy! 🙂

Written by Oana Mujea