# Sâmbătă, 21 ianuarie, Vasile Mardare și Adi Beznă vă așteaptă la Barock Pitești

15936661_1419961174703832_8402980754147815662_o

# O mică mostră din spectacol, adică 1% din cât pot ei face. 

# Ieșirea de la Lupeni visul oricărui artist.

Din păcate n-am fost pregătită prea bine cu aparatele de filmat, dar show-ul oricum nu se poate simți nici chiar prin lentila unei camere.

Mai întâi de toate Vali a debutat și a făcut-o bine. După doar două luni de tobe s-a descurcat remarcabil pentru prima oară în fața unui public destul de numeros. Dar, mai mult de atât, un public destul de entuziast. 

Minunat e că am întâlnit oameni deosebiți la Valea Jiului. Ne-au acceptat pe toți – chiar dacă unii erau doar cu volanul – de parcă am fi fost cei mai mari artiști ai lumii. Vasile Mardare și Viorel Pițigoi s-au bucurat de aplauze la scenă deschisă – ce e drept au făcut un spectacol pe cinste – iar Vali a dat primul său autograf.  Așa ar trebui tratați artiștii, ca niște regi. 

Dacă într-o regiune destul de săracă a țării oamenii au venit cu drag, cu dragoste, încep să cred că nu e totul pierdut. Știu că în orașele mari sunt mai mult ifosele de-a merge la un concert. Plăcerea de-a ne da mari că știm artiștii și alte asemenea. Dacă am fi și noi măcar pe jumătate normali, am aprecia artistul. Omul, nu, nu trebuie să-l apreciați, că doar nu stați cu ei în casă. Măcar acum să ne cunoaștem artiștii și să-i iubim pentru ceea ce ne oferă. Lupenii mi-au oferit o lecție de dragoste și înțelegere pentru artă.

 

Written by Oana Mujea