Nu știu dacă acești Cavaleri ai Vinului au legătură și cu Marcelo Batagglia, dar chiar și așa, caii tot nu au nicio vină.

18194004_279934349117741_448528425410761434_n

O să ziceți iar că sunt răutăcioasă. Nu sunt. Dacă sunt acei cavaleri ai vinului nu o să spun mare lucru din cauza domnului mai sus menționat care nu-și plătește colaboratorii și îi mai și persecută până la epuizare, dar asta e altă poveste.

Important e că Gabi Matei, cunoscut fermier din comuna Bradu, își aduce azi căluții la paradă. Și ce mai cai. Superbi. Au pinteni sau, cel puțin, așa cred că se numesc. Nu știu eu multe despre cai, știu doar că-mi plac. Sunt superbi și aș vrea și eu câțiva dacă ar avea loc în apartament. Ce vă pot spune cu siguranță e că au nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie țesălați, plimbați și hrăniți după anumite standarde.

Mi se pare inedit că în Pitești se face o paradă călare, chiar în centru. Mi se pare chiar fabulos. Eu abia aștept să văd căluții lui Gabi Matei, nu de alta, dar știu câtă grijă are de ei. În plus, vrem sau nu să recunoaștem, sunt și frumoși 🙂 Ar fi bine să veniți și voi, cei care mai sunteți din Pitești – că doar știu că în zona asta nu prea am cititori, iar cei din capitală sau din Ardeal nu pot veni. Dar astăzi, zic eu, fie ploaie, fie vânt, vom avea la ce să ne uităm. Căluți, căluți…

Written by Oana Mujea