Curtea de Apel Alba ”constată dezincriminată fapta de abuz în serviciu și cere eliberarea de îndată a condamnatului!” Dezincriminată pentru că NU s-a corectat, în termen de 45 de zile, decizia CCR care impunea corectarea paragrafului din Codul Penal! DECIZIE DEFINITIVĂ!
“Încetarea pedepsei de 3 ani închisoare”. Știu că nici acum nu pricepeți pentru ce ați protestat, unii pentru că nu puteți, alții pentru că faceți parte din experiment și sunteți plătiți bine. Dar chiar și așa, cât de amuzantă poate fi țara asta? Legea nu făcea decât să aducă modificările cerute. În fine, nici măcar asta nu contează. Ideea e că oamenii care au protestat împotriva legii s-au văzut, pentru că după abrogare s-au dus acasă și și-au văzut de treabă, restul au tot căutat motive să rămână în stradă. De ce, pentru că nu asta s-a vrut de la început.

Oricum, voi ați reușit să scoateți pușcăriașii din închisoare. Ce să zic: BRAVO!

16684192_1340403539336600_367884854212623469_n

E drăguț să vezi cum țara asta se duce. Din păcate bătrânii noștri nu mai au nicio șansă la liniște și trai decent. Personal, mă gândesc tot mai des să evadez, pentru că, de bine de rău, încă mai pot să las țara asta în urmă și să trăiesc normal.

Și, mă rog, nu e o infracțiune să fii prost, așa că stați în continuare în stradă și vedeți ce fapte penale mai scoateți din cod, doar ați creat un precedent.

Written by Oana Mujea