O să încep cum e corect cu colegii mei de la Sursata.ro care au scris primii despre eveniment, apoi vă povestesc și eu din alt punct de vedere.

img_2947 img_2948 img_2949 img_2950 img_2951 img_2953

Da, “Dincolo de tăcere – convorbiri esențiale cu personaje neconvenționale” de Maestrul Marin Ioniță. Și cine nu a auzit în Argeș de Marin Ioniță? Ehee, un om de o asemenea căldură și cu un talent mai mare decât tot județul ăsta la un loc și chiar mai mult.

Cum să nu mă simt onorată când m-a pus pe hârtie alături de oameni importanți ai județului? Oameni de afaceri, doctori, ingineri, scriitori etc. Așa cum a spus și domnia sa în fiecare domeniu există creativitate. Nu poți fi inginer dacă nu ai o parte creativă, pentru că altfel te-ai numi robot. Nu poți fi doctor, de asemenea, dacă nu ai imaginație și tot așa. Marin Ioniță a adunat în acest prim volum 44 de personalități, din punctul domniei sale de vedere, dar și al argeșenilor – de aia mă întreb ce caut eu acolo – 44 de oameni care și-au lăsat cumva amprenta asupra județului, dar mai ales asupra dânsului. Sunt mândră că mă aflu printre ei. Îi găsiți enumerați în cuprins sau pe Sursata.ro. A fost o seară deosebită. Uite așa te simți mai bogat, iar eu acum am impresia că sunt împărăteasă. Mulțumesc, Maeste!

Written by Oana Mujea