“Primarul din comuna Bradu, Florin Frătică, a primit o reținere de 24 de ore, ca urmare a unei plângeri depuse de contracandidații de la PSD, prin numele lui Cătălin Mocanu propunerea PSD pentru viceprimar la Bradu.

Plângerea a vizat faptul că respectivul cetățean își construise fără autorizație un chioșc pe domeniul public. Această abatere a generat un control al Corpului de Control al Primăriei care i-a pus în vedere să prezinte documentele care au stat la baza construcției. Mocanu în tandem PSD cu Stroe la Primăria Bradu i-au făcut plângere la poliție lui Frătică nici acum două săptămâni acuzându-l de abuz iar poliția a dispus în această după-amiază un mandat de reținere pentru 24 de ore.

 

De asemenea, la dosar mai exista o acuzație conform căreia în urmă cu două luni primarul din Bradu l-ar fi cinstit cu bere pe un cetățean într-o cârciumă din localitate, același Mocanu pretinzând că respectivul eveniment este mită electorală și coruperea alegătorului deși campania era departe de a fi început.” conform Sursa Ta: https://www.facebook.com/Sursa-Ta-1706655322938842/

Written by Oana Mujea