Dacă nu mi se permite o fac oricum. ceas-barbatesc-timex-expedition-t49996-cadran-verde-curea-piele

Da, sunt convinsă că asta nu o să vă placă la fel de mult ca circul cu legea antifumat.

Nu-mi aduc aminte să fi avut vreun Valentin din ăsta vreodată, dar știu că mereu m-am confruntat cu problema aceea, de ziua oricărui bărbat din viața mea, fie el și tata, ce cadou să-i fac? Cu femeile mă mai descurc. O bluziță, un parfum, un ruj, dar la bărbați mi s-a părut de fiecare dată destul de complicat.

Azi m-am uitat pe www.cel.ro după un laptop, după un MAC, ok. Dar apoi m-am gândit ce i-aș lua eu unui mascul de ziua lui, mai ales că săptămâna trecută am avut un sărbătorit și nu mi-a trecut nimic prin cap – mă rog, mi-o fi trecut ceva, dar tot nu a fost metalic și nici nu a rămas. Așa că m-am uitat ca tâmpa la ceasuri. Nu mă pricep, dar am observat că are preț bun, e la reducere și la oferta săptămânii și, cel mai important, se poate plăti în rate. Cu ghilimelele care se impun spun și eu ce spun ei:

“Inca de la inceput, succesul brand-ului Timex s-a datorat pasiunii pentru inovatie.Aplicand tehnologii de ultima generatie in producerea ceasurilor, Timex a revolutionat piata orologera punand bazele unui brand iubit de consumatori.

Astazi, brand-ul Timex este cel mai renumit brand de ceasuri din America. Si-a cladit de-a lungul timpului reputatia de pionier in orologerie, prin intermediul inovatiilor,oferind un raport excelent pret-calitate, la preturi accesibile. Consumatorii au incredere in brand-ul Timex, incredere ce provine din calitatea produselor si longevitatea brand-ului, ce are in spate o experienta de peste 150 de ani. Timex este un brand inovator, creativ si accesibil, colectia sa cuprinzand modele atat sport, cat si elegante.”

Ideea e că mi-a sărit în ochi. Are preț bun și fetele/doamnele care au “Valentini” prin preajmă, ar putea, desigur să achiziționeze așa ceva. Acum depinde de gusturi, pentru că sunt multe produse acolo. Mie, personal, acesta mi-a plăcut și dacă aș fi avut cui să il dau, l-aș fi luat. Din păcate tata nu poartă ceasuri. Dar până pe 24 mai e timp, așa că nu se știe niciodată. Prețul e de 129 lei cu tva și are o reducere de 57%. Dar nu numai ceasuri aveți de văzut, puteți cumpăra o grămadă și pentru doamne sau pentru bebeluși 🙂

Written by Oana Mujea