orgoliul-adb

E valabil, în special, pentru cei care tot comentează pe aici fără dovezi și aruncă injurii și insulte. Chiar dacă IP-ul vostru este de pe un telefon sau din altă locație, tot vă pot găsi și târî prin tribunale. Asta e valabil și pentru cei care încearcă să amenințe voalat. Eu iert, iert prea mult, încerc să fiu calmă, cu mintea limpede, dar, la un moment dat, devin om, ca voi. Nu, nu ca voi, pentru că asta ar înseamna să fiu la fel de prost crescută și nu sunt. Accept că sunt proastă, blondă, handicapată, dar în halul ăsta de prost crescută și de orgolioasă, nu, niciodată.

Mie nu-mi trebuie putere. Nu am nevoie de ea. Așa cum creez eu, bine, prost, totuși asta fac. Sunt sensibilă la nevoile celorlalți, dar nu mă las nici amenințată, nici călcată în picioare. Nu, nu cred în justiția română, dar cred în dovezi și le am din plin încât să urle o presă întreagă, încât să vă dau în vileag și să vă arăt adevăratele fețe.

Nu am fost învățată să plec fruntea în fața amenințărilor, din contră, am fost învățată să le țin piept. Exact așa cum spun prietenii voștri din America, nu dau curs cererilor “teroriștilor” de orice fel ar fi ei, mai ales cei care terorizează psihic. Domnul cu IP 5.2.168.181, nu te teme că nu te pot găsi, dar cum ți-am spus, aș fi mai proastă decât tine dacă m-aș coborî. Bine, de găsit tot te găsesc, doar dintr-o curiozitate pură. Iar pe baza dovezii s-ar putea să mergem mai departe.

DAR REPRET, CĂ E AICI SAU ÎN REALITATE, NU CĂLCAȚI ÎN PICIOARE PE CINE TREBUIE. TOTUȘI EXISTĂ NIȘTE DREPTURI FUNDAMENTALE ALE OMULUI. ȘI DACĂ ȚARA ASTA NU MI LE DĂ, NU-I BAI, EU MERG PÂNĂ-N PÂNZELE ALBE. LE-AM FĂCUT BINE MULTOR OAMENI CARE MI-AU ÎNTORS ASTA CU RĂU. NU VĂ LĂSAȚI AMĂGIȚI. CÂND SE VA PORNI FURTUNA NICI AVOCATUL POPORULUI NU VĂ MAI SCAPĂ.  Mă rog, nu cred că nenea ăsta a scăpat vreodată pe cineva.

E bine să știți că-mi cunosc drepturile și nu accept amenințările.

Written by Oana Mujea