IMG_1550

Astăzi în Jurnal de Argeș a apărut prima parte a interviului pe care Maestrul Marin Ioniță mi l-a cerut. Da, un interviu cu adevărat fabulos. Ce întrebări… mai rar atâta inteligență chiar și în lumea scriitorilor. Marin Ioniță este omul pe care nu-l voi uita niciodată și îl voi respecta la nesfârșit. Un om minunat.

IMG_1554

Miercurea viitoare, tot în Jurnal de Argeș, o să apară și a doua parte a interviului. Sunt foarte mândră de această colaborare. Și așa cum a spus și Maestrul “acesta este un interviu de colecție”. Eh, nu se știe peste câțiva ani.

Pe lângă asta mai am o veste bună. Au fost publicate și primele patru linkuri de unde se poate achiziționa “Războiul Reginelor”. Ocazie cu care-l rog pe asociatul prietenului meu să pună unul din ele, adică din linkuri, acolo la “Publicitate”. Pentru cei interesați momentan puteți comanda la linkurile de mai jos. Vor veni și pentru celelalte platforme cât de curând.

Google Play: https://goo.gl/YqVM0Y

Apple iBooks: https://goo.gl/cdE10K

Kobo Books: https://goo.gl/vvKJx4

Scribd: https://goo.gl/2TkcvP

Cine spune că viața nu-i frumoasă?, și dacă renunți la ură, invidie, răutate gratuită nu ți se întâmplă lucruri minunate? Ar fi bine să învățăm să fim mai buni.

Și o ultimă veste care mi-a adus o mare bucurie azi: Loredana Violeta Pascal de la PRWave m-a rugat astăzi să facem un proiect împreună. Despre ce este vorba veți afla în curând.

Written by Oana Mujea