Cu sigurnață, noi cei ipocriți, nu ne uităm la RTV și Antena 3, dar cu toate astea știm tot ce s-a întâmplat în ultimul timp și cum a zis Ghiță în direct, dar mai ales cu amenință procurorii de la Ploiești: “Îl cunoști, nu-l cunoști scrie ceva despre el”. Mai contează cine era el? Nuuuu.

Acum, mă gândesc eu, fiind cu dragoste americană și alte prostii și Luluța fiind susținută de cei care au inventat Valentinul (sic) să ne gândim la Portocală cum trăgea, desigur, cu toată dragostea de anumite femei. Din dragoste pentru sex, firește. Și tot azi, vorba cuiva, nu spun cine, dacă ăștia, până acum, nu au reușit să o dea jos pe doamna, atunci nici să nu o mai facă. Să o văd pe Luluța în costum de piele cu biciul în mână cum îi ia pe toți ăștia care au ținut-o în funcție. Să înceapă cu Băsescu, apoi cu Ponta, Dragnea, dar și Tudorel care se tot scarpină în vârful capului cu mâna cealaltă că e mai simplu, deh. Și dacă sunt în stare și o dau jos de acolo măcar să o dea cu ani grei de pușcărie să vadă și ea cum e să nenorocești un om doar pentru că vrei și poți. Și, da, sunt de acord, ăștia care fabrică dosare sunt criminali, pentru că nu e necesar să te omoare fizic pentru a o face psihic, deci tot crimă se numește în starea ei pură.

Așadar, ori sunteți capabili, ori stați voi la Beciul Domnesc pentru că altfel nu se mai poate. Și încă ceva, ceva ce m-a oripilat. Pe bune, aflu aseară de la Realitatea că ce a făcute Negulescu cu Onea ăla se numește manipularea martorului și așa se face peste tot. Băi, suntem toți nebuni? După ce inventează un denunțător din Republica Moldova, unul care nu există nici dacă-l cauți cu interpolul că nu s-a născut omul, după ce amenință femei, după ce fac tot ceea ce fac ei, unii tot mai zic că ăștia fac justiție? Hal de lume, hal de țară.

Așa că vă doresc să vă iubiți între voi. Adică ăștia de o țineți pe Lula în brațe și, respectiv, Lula care să vă dea ca la măgar în poartă.

Written by Oana Mujea