Iar se vor inflama haștagiștii și vor urla ca din gură de șarpe că sunt proastă și n-am argumente. Bă, bă, cretinuților, nu trebuie să vă dau eu mură în gură. Sunt înregistrări – cu pixelul verde-maron – sunt dovezi, acte, dar eu vă înțeleg și pe voi: ori sunteți plătiți, ori sunteți proști, ori sunteți proști. Nu mă deranjează prostia, nu e ilegală și nici imorală, dar stați proști în grupul vostru. Mulțumesc!

Revenind la Tudorel.

Mă, băiatule. De ce veniși matale din Japonia să ne spui iar că după Paști (pentru haștag, nu e Paște, doar mă-ta, dacă e bovina divinizată de indieni, paște, altfel e Paști), ne spui ce și cum cu Codruța.

1 Ori îți dai demisia, singur și nesilit de nimeni, ori te duci la Beciul Domnesc. Sunt sigură că poate Codruța să fabrice ceva inteligent.

2 Îți dai oricum demisia că ți-ai bătut joc de toți ăia care mai aveau speranțe în tine – bine, dracului că de dimineață tot încerc să conving niște oameni că ești bou și nu vei face nimic.

3 O demiți pe aia și pleci și tu învârtindu-te că nu ai ce să cauți în actualul Guvern.

Și totuși, de ce mama dracului n-ai dat un comunicat asiatic prin care să ne spui și nouă că va fi joi, apoi după Paști și apoi când o fi să fie?

Și cu asta, recunosc, nu mai urmăresc nimic. Nu mai pot. Cu dovezile în mână – nu că ar fi prima oară – noi ne poticnim. Dacă eram în țările alea de le divinizați voi, grămada, ăștia plecau singuri și tot singuri își puneau și cătușe. Dar, ghinion, nu suntem.

Written by Oana Mujea